Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 ianuarie 2015

Vanille -Yves Rocher




Vanille de la Yes Rocher probabil ca este unul dintre cele mai simple si curate parfumuri de vanilie, dar parfumeria moderna ne-a pervertit intr-atat simturile cu vanilina si cumarina incat unii vorbesc despre acest parfum ca fiind un parfum nenatural sau care miroase ieftin.
Nu, la inceput mirose exact ca o pastaie de vanilie Bourbon adevarata. In deschidere, desi se listeaza oficial doar vanilia, mai are si alte note. Eu simt o coaja  foarte discreta de citrica, poate portocala. Are si un vag iz de zmeura. Parfumul nu poate satisfce gusturile sofisticate, dar este placut caci este in prima faza foarte natural. Din punctul meu de vedere, are un singur cusur : este prea dulce. Daca nu ar avea alcool ar fi ideal pe post de brume de corp. Desi este destul de discret, are un siaj decent si este neasteptat de  persistent, fapt care ma face sa cred ca vanilia naturala a fost suplimentata cu niste ethyl maltol sau vanilina care i-au intarit finalul. Ideal pentru adolescente sau ca parfum pentru stratificare. Purtat ca atare ar putea sa plictiseasca. De savurat iarna, intr-o atmosfera domestica, undeva intr-o cabana de munte coplesita de zapada, langa un foc adevarat, printre blanuri.

Numele parfumului: Vanille
Casa: Yves Rocher       
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala: vanilie Bourbon organica

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: destul de longeviv, minim 4 ore
Flacon: vezi fotogrfia
Evaluare : 7/10  

3 comentarii:

  1. Chiar e simpatica vanilia de la Yves Rocher. Altele costa de 4 ori mai mult si sunt mai urate. Fiind foarte simpla, dar longeviva este ideala pentru stratificari ca nu risti sa iasa cine stie ce bomba, mai rotunjeste un parfum mai acrisor si intepator.
    Ca tot a venit vorba de Yves, eu m-am indragostit instantaneu de Quelques Notes d'Amour. Am mirosit doar un servetel parfumat, dar n-am putut rezista si l-am comandat. Ar cam trebui sa soseasca pe marti-miercuri. Sper ca nu m-a pacalit servetelul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, sper sa-mi placa. Eu ma bucur cand dau de ceva ieftin si bun.E un floral frumos, feminin. Imi pare ca dureaza foarte mult, dar sa nu anticipam. Adevarul este ca Yves Rocher este cel mai generos brand cu cumparatorii si gasesti atatea portite ca sa cumperi mult mai ieftin decat pretul afisat incat e greu sa-ti refuzi ceva daca iti place. Eu multe produse le-am cumparat cu un leu sau le-am primit cadou. Nu este cazul astuia din urma, dar si la asta am avut 50 de lei reducere si 2 cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nici acum nu l-am primit si m-am cam suparat caci nici la emailuri nu mi-au raspuns. Am dat azi telefon si s-au scuzat ca nu mai pe stoc unul dintre produsele pe care ei mi l-au dat cadou. Ok, dar puteau sa anunte asta, nu sa ma lase sa astept 2 saptamani. Au zis ca-mi dau cadou un parfum Osmanthus in loc. Mie nu mi-a placut cum miroase pe servetel parfumul, dar asta este, calul de capatat nu-i de catat in gura.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.