Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 februarie 2012

Brit Sheer- Burberry




La 6 ani dupa lansarea memorabilului Brit/Women, casa Burberry lanseaza, in 2009, un parfum destinat tinerelor domnisoare, un parfum dupa gustul acestui inceput de secol, floral-fructat. Parfumul este semnat de Emille (Bevierre) Coppermann. Sticla parfumului, in acord cu continutul, este din cristal de culoare roz pal si este decorata cu obisnuitele carouri ale casei Burberry, care sunt transparente. Ea conserva vechea forma a parfumului Brit, fiind paralelipipedica si extraplata.


Primele note ale parfumului sunt fructate si proaspete, dar nu foarte originale caci seamana teribil de bine cu Envy me de la casa Gucci, care contine cam aceleasi ingrediente. Pregnante sunt mai ales ananasul si litchi. In notele de fond, parfumul devine mai cald si prietenos, dar isi pierdete din intensitatea initiala. Acum isi dezvolta latura florala, cel mai usor de perceput fiind bujorul, dar el este mixat cu note fructate, folosindu-se para asiatica, nashi. Notele finale ii dau o usoara tenta lemnoasa.



Parfumul este ideal pentru fete foarte tinere, fiind un parfum de toata ziua pentru primavara si vara. Cusurul lui este ca nu este foarte longeviv, se pierde dupa 2-3 ore.


Numele parfumului: Brit Sheer
Casa: Burberry
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2009
Creator: Emille (Bevierre) Coppermann

Categorie olfactiva: floral-fructat
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: ananas, litchi, mandarina, frunze de yuzu
note de fond: bujor, floare de piersic, nashi
note finale: mosc, note lemnoase



Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: vezi descrierea din text
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.