Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 martie 2012

Fraîcheur Végétale /Fraîcheur Bambou- Yves Rocher




Fraîcheur Bambou este o apa de colonia din gama Fraîcheur végétale a casei Yves Rocher, aparuta in 2003. Sticla parfumului este din cristal transparent, aproximativ cilindrica, usor latita spre baza, la vederea din fata, mult aplatizata. Busonul este adaptat la forma sticlei si este din plastic verde. Un abziehbild cu numele parfumului si imaginea unei tije de bambus il diferentiaza de parfumurile din aceeasi gama.
Parfumul va fi agreat de amatorii de mirosuri naturale, fiind cel mai realist miros de iarba proaspat taiata posibil. Este foarte proaspat si curat, revigorant. Este plin de aer si de lumina, incantator prin naturalete. In notele de varf, in afara de mirosul dominant de iarba proaspat taiata, imi pare ca simt si o citrica, iar in notele de mijloc, foarte putin indulcite, este si un slab miros floral, care-ti creeaza imaginea unui camp verde, presarat cu flori din vegetatia spontana. Din pacate, fiind o apa de colonia, persistenta parfumului este de cel mult o ora. Cred ca cea mai eficienta utilizare ar fi vara, imediat dupa dus, dupa o hidratare a pielii cu un lapte de corp asortat cu parfumul, prin pulverizare pe tot corpul. Poate fi o optiune minunata cand faci sport, plimbari in aer liber, excursii in vacanta. Veti fi in acord cu natura si mirosurile ei. Parfumul are si avantajul ca este foarte ieftin, in jur de 15 euro.



Numele parfumului: Fraîcheur Végétale /Fraîcheur Bambou
Casa: Yves Rocher
Concentratie: EDC
An de aparitie: 2003
Creator: nu stiu
Categorie olfactiva: floral- bambus
Gen: unisex
Descriere: note citrice, note verzi, bambus, note florale

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: maxim 2 ore
Flacon: vezi descrierea din text
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.