Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 martie 2012

Roberto Cavalli- Roberto Cavalli


 
Parfumul care poarta exact numele brand-ului Roberto Cavalli, a fost creat de Louise Turner si a aparut de curand in magazine, fiind o lansare a acestui an. Recipientul parfumului este din sticla masiva, transparenta, piriform. Busonul este auriu si surmontat de monograma casei. Aparentele ar indica o esenta pretioasa, eleganta, un parfum de seara. Muza parfumului este Elisa Sednaoui.


In lista oficiala de ingrediente sunt mentionate doar patru : piper roz, flori de portocal, ambra si boabe de tonka. Nici nu este de mirare ca parfumul este aproape neschimbat de la inceput si pana la sfarsit, fiind extrem de plictisitor. Eu nici nu simt piperul din notele de varf, pentru mine exista doar flori de portocal si un miros de vanilie care are in secundar o nuanta usor amaruie de migdale. Parfumul este dulce, dens, greoi, fara lumina si imbacsit. Floarea de portocal este putin mai gratioasa decat un elefant matur si coplesita de ambra. Nu credeam ca in secolul asta se mai produc parfumuri de felul asta. El are toate datele unui parfum din secolul trecut. Si nu unul dintre cele de varf. ! Cica ar fi destinat femeilor feline, senzuale si seducatoare precum Elisa Sednaoui. Fals. Este destinat femeilor de tip pachiderm, de la 90 de kg in sus, care nu au mai intrat intr-o parfumerie in ultimii 30 de ani. Vetust, prafuit, fara alta sclipire decat cea a busonului auriu. E un parfum care s-a nascut mult prea tarziu. Din secolul asta sunt doar boabele de tonka. Constat ca brand-ul se incapataneaza sa creeze cam acelasi fel de parfum la infinit. Are ceva obsesiv, precum sarpele, care ma mir ca lipseste din designul acestei sticle. Parfum de iarna pentru cine se incumeta a-l cumpara. Are doua calitati : opulenta si longevitatea.

Numele parfumului: Roberto Cavalli
Casa: Roberto Cavalli
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: Louise Turner
Categorie olfactiva: oriental-floral
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: piper roz
note de fond: flori de portocal
note finale: ambra, boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.