Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 aprilie 2012

Individuel- Mont Blanc



In 2004, brand-ul Mont Blanc a lansat perechea de parfumuri Individuel si Femme Individuelle. Parfumul masculin este creatia lui Pierre Bourdon, cel care a semnat si binecunoscutul parfum feminin Dolce Vita.
Flaconul, desenat de Franz Rudolf Lehnert, este din cristal transparent, rectangulara privita din fata, cu peretii usor arcuiti. In partea superioara este placata cu o banda  metal de culoare argintie.  
Parfumul m-a socat chiar de la inceput prin dulceata. Este un fel de Angel masculin. Sincer, nici ca femeie nu as purta ceva atat de dulce, este de-a dreptul coplesitor. Altfel parfumul este absolut superb, avand o multime de ingrediente si fiind foarte complex. Banuiesc ca ar putea fi magnetic pentru femeile din jurul celui care-l poarta, mai ales pentru cele care iubesc parfumurile dulci. Notele de varf contin bergamota, alaturi de care se simt si oarece condimente. Cel mai pregnant, alaturi de bergamota, este , insa, mirosul de fructe de ienupar care este tot sarmul parfumului. Din fericire, incepand cu notele de mijloc se mai diminueaza din dulceata parfumului. In aceasta etapa se dezvolta partea florala a parfumului, dar dintre flori eu nu simt decat iasomia si lavanda si acelea combinate cu miros de ienupar. Parfumul, mai ales in a doua jumatate este un gurmand rafinat, amestecand frumos patchouli cu ciocolata neagra si vanilia. Parfumul are un siaj excelent si o longevitate demna de invidiat. E frumos construit si imi place ca evolueaza. E un parfum de anotimp rece si mai de seara. Probabil ca este mai mult pe gustul tinerilor. Voi ilustra parfumul cu chipul lui Brad Pitt ca-i plac parfumurile dulci:)

Brad Pitt


Numele parfumului: Individuel
Casa: Mont Blanc
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2004
Creator: Pierre Bourdon

Categorie olfactiva: oriental-lemnos
Gen: masculin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, scortisoara, coriandru, fructe de ienupar
note de fond: lavanda, geranium, violeta, iasomie
note finale: santal, patchouli, boabe de tonka, ciocolata neagra

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent, cu siaj foarte bun
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.