Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 aprilie 2012

Naomagic- Naomi Campbell



Nu am niciun parfum de vedeta in colectie caci, de obicei, sunt de o calitate...Pacat ca le fac asa, ar face un ban gramada de le-ar face bune. Sau poate mizeaza pe fanii neconditionati care cumpara orice? Nu stiu, dar, pana la urma, parfumul e o parte din imaginea vedetei.
Naomagic este cel de-al doilea parfum al lui Naomi. Sticla, din cristal givrat, are o forma ciudata de piatra de rau, extraplata, cu 2 adancituri de marimea unor amprente digitale, care fac sticla usor de manipulat. Busonul este o continuare fireasca a sticlei, fiind din plastic cu aspect givrat. Sticla imita forma unor pietre aducatoare de noroc,pe care Naomi le poarta peste tot, in geanta. Parfumul a fost creat in anul 2000, fiind semnat de Dorothee Piot. Parfumul e considerat de multa lume ca fiind unul dintre cele mai bune parfumuri lansate de vedete. Eu nu-l gasesc decat extraordinar de ciudat si original. Nu seamana cu absolut nimic. Ce este si mai bizar este faptul ca, mirosindu-l, nu identifici ingredientele din lista oficiala. Parfumul este pentru un minut foarte violent. Potrivit listei ar trebui sa aiba in notele de varf bergamota, portocala si violeta. Mie imi miroase a ceva care pare a fi o combinatie de spirt medicinal cu lamaie, peste care este pudra. Cica parfumul ar avea ca floare centrala lacramioara. Nu gasesc nici urma de lacramioara in acest parfum. Apare un vag miros floral, tot spirtos. Banuiesc ca e pura chimie, oricum nu are legatura cu vreo floare din lumea reala. Apoi miroase ca o strada prafoasa dupa ploaie, a spirt sanitar si a pudra. E si un vag miros de ceva care este intre migdala si nuca de cocos, dar nu este nici una, nici alta. Cam asta e tot parfumul. Cred ca Noumi nu a castigat foarte mult din vanzarea lui. Se pare ca nici nu se mai produce parfumul caci sunt pe net tot felul de fani care deplang disparitia lui. Dureaza cam o ora pana se usuca strada dupa ploaie si dispare mirosul de praf.


Numele parfumului: Naomagic
Casa: Naomi Campbell
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2000
Creator: Dorothee Piot

Categorie olfactiva: floral
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, portocala, violeta
note de fond: lacramioara, iasomie, plumeria, migdale
note finale:vanilie, mosc, santal

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: in jur de o ora
Flacon: vezi textul
Evaluare: 2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.