Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 noiembrie 2012

450- Farmacia SS Annunziata



In 2011, Farmacia SS Annunziata a implinit 450 de ani de la infiintare, ocazie cu care a lansat, in editie limitata, un parfum jubiliar denumit 450. E al doilea parfum al casei pe care l-am probat, primul fiind Cara. 450 are exact acelasi stil ca si Cara, e un parfum foarte discret, fara siaj, care ramane strict legat de piele. Ma asteptam sa fie mai bun decat decat Cara, avand in vedere ca este un parfum aniversar, dar nu este.
El are un miros agreabil, dar este foarte tern si liniar, de-a dreptul plictisitor. Desi in lista de note sunt trecute note florale si ambrate, eu nu am regasit in parfum decat mosc si radacina iris, de la inceput si pana la sfarsit. Sincer, nu cred ca parfumul isi merita banii, dar poate un om discret si timid se poate bucura de acest parfum. Impresia mea este ca Farmacia Annunziata nu face parfum pentru oameni, ci pentru ingeri.



Numele parfumului: 450
Casa: Farmacia SS Annuziata
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: neprcizat
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: mosc
note de fond: note florale, note ambrate
note finale: iris

Aprecieri personale
Intensitate: foarte discret, fara diaj
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: paralelipipedic, extraplat, cu o banda neagra care traverseaza vertical flaconul, din cristal transparent.
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.