Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 decembrie 2012

L’Infante- Divine





Casa Divine face, de obicei, parfumuri clasice. L’Infante este un parfum floral, clasic, care va fi apreciat de iubitorii florilor albe, accentul cazand pe iasomie.
Bujorul si ylang-ylang-ul  sunt mai greu sesizabile. Spre deosebire de alte parfumuri pe aceeasi tema, desi este foarte opulent, nu este nici sufocant, nici indolic. Florile au un miros foarte proaspat caci sunt combinate cu frunza de coacaza si iedera care dau parfumului o tenta verde. E un parfum foarte ferm, bine conturat si, din acest punct de vedere, imi aduce aminte de parfumurile americane ale caselor Calvin Klein si Estee Lauder, cele asa-zis curate. Parfumul este transparent, aerisit si chiar are un aer vesel. Dulceata este exact cata trebuie, o dulceata usor acrisoara, foarte agreabila. Parfumul este liniar, dar are o buna tinuta. Seamana, ca stil si ca buchet floral, cu Iris Nobile de la Acqua di Parma. Fiind destul de opulent , il vad ca un parfum de seara.



Numele parfumului: L’Infante
Casa: Divine
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2000
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: iedera, frunze de coacaz
note de fond: iasomie chinezeasca, bujor alb, ylang-ylang
note finale: ambra gri, vanilie, boabe de tonka, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj
Persistenta: in jur de 6 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.