Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 decembrie 2012

Parti Pris- Terry de Gunzburg



Casa Terry de Gunzburg imi este putin cunoscuta, fiind o prezenta mai noua in parfumeriile de lux din Romania. Brand specializat in produse cosmetice, a creat, deocamdata, doar 5 parfumuri.
Preludiul parfumului este foarte dens si opulent. Daca ar exista dulceata de tuberoze si de ylang-ylang, cred ca asa ar trebui sa miroase. In notele de fond apare si o floare de portocal foarte timida, greu sesizabila la inceput, ulterior mai viguroasa. Compozitia ramane tot densa, parca mai putin dulce, totusi, si, multa vreme, nemiscata. Parfumul descrie o atmosfera intunecata, misterioasa si usor periculoasa. Te simti ca dormind intr-o camera cu crini, mirosul iti place, dar parca ti-e teama ca ti-ar putea fi fatal. In timp, mirosul floral devine tot mai bland si peste el, dupa vreo 40 de minute de la pulverizare, se aseaza un miros fin de tamaie insotit de un val de fum. E faza cea mai seducatoare a parfumului. Parfumul te invinge, ti se ingreuneaza genele, adormi si visezi frumos. Din nefericire, parfumul nu este prea longeviv.



Numele parfumului: Parti Pris
Casa: Terry de Gunzburg
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: tuberoza
note de fond: floare de portocal, ylang-ylang, trandafir
note finale: tamaie, tutun, labdanum, vetiver, santal, vanilie, balsam de Peru

Aprecieri personale
Intensitate: initial opulent, ulterior intensitate medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: masiv, cubic, din cristal transparent
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.