Pagini

Faceți căutări pe acest blog

31 ianuarie 2013

Andy Warhol Lexington Avenue- Bond no.9






Parfumul de fata a fost creat pentru a celebra, in 2008, 80 de ani de la nasterea artistului american Andy Warhol, exponent al curentului pop-art, care, la un moment dat, a locuit pe Lexington Avenue, in New York.
La cat este de laudat pe diferite forumuri, m-as fi asteptat sa gasesc si eu, in sfarsit, un parfum Bond normal alcatuit. Dupa parerea mea, este fix o mizerie. Incepe prin a fi excesiv de dulce, o zeama care miroase a anason stelat si a cardamom. Zeama este acoperita apoi de o pacla uleioasa si vreo 2-3 minute nu iese niciun miros de sub acest ulei dezagreabil. In fine, cand ti-ai pierdut deja rabdarea, se simte o radacina de iris, care este departe de irisul florentin, nu are nicio legatura cu el. Acesta din urma  nu face decat sa-i dea uleiului putin miros de ranced. Nu mai are dulceata deloc si, daca iti indesi nasul in piele, pare ca miroase a ceva, dar e un miros atat de slab si confuz....nu seamana cu nimic. Parca te-ai fi dat cu niste ulei care fie nu a mirosit, fie si-a piedut mirosul. Nu este nici urma de bujor, de crema de zahar ars, patchouli sau santal. Ar mai putea semana cu mirosul unui ciorap de dama purtat o zi. Un parfum de nota 2, care costa vreo 7 milioane (100 ml).

Numele parfumului: Andy Warhol Lexington Avenue
Casa: Bond no.9
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator: Claude Dir
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: chiparos albastru, fenicul, cardamom, anason stelat
note de fond: bujor roz, iris florentin, crema de zahar ars, ardei iute
note finale: patchouli, santal

Aprecieri personale
Intensitate: foarte redusa, fara siaj
Persistenta: vreo 3 ore
Flacon: standardul casei, de culoare neagra, decorat cu o multime de pantofi
Evaluare : 2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.