Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 ianuarie 2013

Encre Noire pour Elle- Lalique



In 2006, casa Lalique a lansat un parfum barbatesc numit Encre Noire, parfum care a fost un succes, drept pentru care, trei ani mai tarziu, a fost lansata varianta feminina, semnata de Christine Nagel, parfumiera care ne-a bucurat cu multe parfumuri bune, memorabile pentru mine fiind mai ales Delice de la Cartier si Womanity de la Thierry Mugler.
Parfumul este foarte ieftin, dar foarte frumos, cu multa personalitate, extrem de feminin, catifelat si cremos, usor dulce, foarte confortabil si usor de puratat. Este genul de parfum usor memorabil si inconfundabil care poate deveni parfum semnatura. Evolutia lui este liniara, fiind un amestec in care domina clar trandafirul, dar langa care mai pot fi depistate osmanthus si mosc. Ingredientul minune este, insa, un produs de sinteza numit kephalis care face parfumul foarte asemanator la miros cu crema Nivea, care are si acest ingredient in compozitie. In afara de mirosul placut si usor misterios, parfumul se remarca prin longevitate si un siaj foarte bun. Rareori gasesti un parfum atat de ieftin cu atat de multe calitati.



Numele parfumului: Encre Noire
Casa: Lalique
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator: Christine Nagel


Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, frezie, seminte de hibiscus
note de fond: osmanthus, trandafir, kephalis
note finale: vetiver, mosc, cedru de virginia



Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj remarcabil
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: paralelipipedic, de culoare neagra
Evaluare: 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.