Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 februarie 2013

Andy Warhol Success is a Job in New York -Bond No 9





Parfumul a fost lansat in 2009. Este unul dintre cele mai laudate parfumuri Bond, asa ca am fost curioasa sa-l probez. Trebuie sa recunosc ca e singurul dintre cele probate pana acum care pare a fi mai elaborat si care are fata de parfum.
Este usor cam dulce pentru un barbat si banuiesc ca dulceata si caracterul lui gurmand poate atrage in primul rand femeile. Incepe cu niste citrice foarte pasnice,  dar dulci si usor condimentate, printre care se simte si un trandafir. Este foarte bland, prietenos si cremos in notele de fond. Buchetul floral din notele de fond, dominat de trandafir,  initial destul de pregnant, ajunge in cele din urma sa joace un rol secundar, disipat fiind intr-o masa cremoasa care seamana cu o crema de prajitura (Kremshnit ?), de unde si caracterul usor gurmand al parfumului. Este si un strop de patchouli care-i face bine la frumusete. Pe parcurs ii mai scade din dulceata-asta e foooarte bine!-, dar traseul parfumului este foarte liniar. Sta bine la capitolul longevitate si are un siaj bun. Nu pot zice ca as putea face o pasiune pentru el, dar nici dezagreabil nu este. E cam lenes pentru gustul meu, mie imi plac parfumurile mai dinamice.

Numele parfumului: Andy Warhol Success is a Job in New York
Casa: Bond no.9
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator:
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: coriandru, cardamom, bergamota, mandarina
note de fond: iasomie, trandafir, tuberoza, prune, piper
note finale: vanilie, patchouli, ambra

Aprecieri personale
Intensitate: medue, siaj bun
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: flaconul standard, de culoare neagra, cu simbolul dolarului american in centru
Evaluare : 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.