Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 februarie 2013

Wat We Do in Paris is Secret- A Lab on Fire




Wat We Do in Paris is Secret este un parfum destul de frumos, mai mult balsamic decat gurmand, dar nu sunt chiar entuziasmata de el si nici nu i-as declara dragoste eterna in ciuda faptului ca are recenzii foarte bune.
Incepe cu o bergamota mixata cu heliotrop, un amestec dens, opulent si dulce. In secundar are o nota medicamentoasa.  In notele de fond heliotropul este rege, trandafirul este foarte greu sesizabil. Un heliotrop usor vanilat, cu nuante de migdala amara si mentolat, delicat si rafinat, plin de senzualitate. Intensitatea parfumului scade, devine cald si usor cremos, iar evolutia lui este liniara. Iti da o stare usor hipnotica, asemanatoare cu cea creata de Teint de Neige a lui Lorenzo Villoresi, care are si el  heliotrop, dar intr-o doza mult mai mare. E un parfum care te mangaie cu tandrete, putin cam dulce pentru gustul meu, dar, totusi, un dulce in limitele tolerabilului.

Heliotrp


Numele parfumului: Wat We Do in Paris is Secret
Casa: A lab on Fire
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: Dominique Ropion



Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, miere alba, litchi
note de fond: vanilie, heliotrop, trandafir
note finale: santal, ambra, boabe de tonka, balsam tolu



Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: longeviv
Flacon: cilindric, din cristal sablat
Evaluare : 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.