Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 martie 2013

A la Figue !- Satellite



Brandul de bijuterii  francez Satellite face parfumuri din 2003, avand, deocamdata, destul de putine. A la Figue ! a fost lansat in 2006 si este un parfum unisex in ciuda faptului ca in unele baze de date figureaza ca fiind exclusiv feminin.. N-as zice ca il da originalitatea afara din casa caci seamana destul de bine cu L'Ombre dans L'Eau si Philosykos de la Diptyque, ambele create mult inaintea lui, fiind un fel de hibrid al acestora.
Notele de inceput se vor a fi fresh, dar sunt extrem de ascutite, intepatoare. Este vorba de un miros verde care aduce mai mult a urzica decat a frunza de smochin. In notele de fond, parfumul isi mai domoleste asperitatile, se indulceste putin si devine mai rotund. Deja are un miros tipic de smochina, nu atat de dulce ca in Philosykos. Este destul de stabil acest miros, doar inspre notele finale smochina aluneca usor spre cedru.  Este un parfum purtabil, dar cred ca exista parfumuri cu smochina mult mai bune, nu l-as alege nicidecum pe acesta.




Numele parfumului: A la Figue !
Casa: Satellite
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2006
Creator:
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: smochina, frunze de smochin
note de fond: iris, lacramioara, ciclame
note finale: vanilie, mosc, cedru

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: paralelipipedic, din cristal transparent, innobilat cu un buson cilindric de care atarna doua lanturi cu pandantive 
Evaluare : 6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.