Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 aprilie 2013

Vanille- Reminiscence





Este primul parfum al casei Reminiscence pe care il probez si a fost o surpriza destul de placuta. Ai crede ca s-a spus totul despre vanilie in parfumerie si, totusi, fiecare parfum aduce o nuanta in plus.
Vanilia de la Reminiscence este una foarte densa, dulce si pudrata cu mult heliotrop. Nu simt bergamota si nici osmanthusul cu notele-i fructate din deschidere. La mine parfumul incepe cu flori de vanilie. Heliotropul il pudreaza, dandu-i si un usor iz de migdala. Patchouli ii confera senzualitate, parfumul fiind rotnd si catifelat. Rasina benzoica ii da caldura. Pe masura ce e volueaza, vanilia primeste mirosul de pastaie. E un parfum, frumos, senzual, apetisant, care te poate vraji. Are un singur cusur: este foarte dulce, mai ales in primele 30 de minute. Are insa siaj destul de bun si longevitate destul de mare.



Numele parfumului: Vanille
Casa: Reminiscence
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota de Calabria, osmanthus
note de  mijloc: iasomie, heliotrop, vabilie Bourbon, floare de vanilie
note finale: mosc alb, patchouli, boabe de tonka, rasina benzoica de Siam, vanilie de Tahiti, vanilie Bourbon, absolut de vanile, pralina

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj bun
Persistenta: cel putin 6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.