Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 mai 2013

10: 10 AM In Sicilia- Kenzo




Parfumul este relativ greu de gasit, lipseste atat din magazinele reale, cat si din cele online desi a fost lansat recent, in 2011. Poate fi gasit insa in magazinele duty free din vami si aeroporturi. Fara afi o opera de arta, este un parfum perfect pentru vacanta sau pentru o zi caniculara de vara.
Notele de varf sunt pline cu citrice dulci-amarui, blamde, mai pregnanta fiind coaja de portocala. Ele se simt si in continuare dar peste ele se adeaza un miros usor floral, o combinatie aerisita, transparenta de bujor si frezie. Printre flori se simte si frunza de smochin care-i asigura tenta verde parfumului. Parca as simti si alte plante aromatice din flora Mediteranei, dar vad ca nu apar in lista oficiala. Parfumul, avand in vedere ca este un parfum usor,  de vara, are o longevitate destul de buna, undeva in jur de 3-4 ore. Este usor de purtat, nepretentios, prietenos, revigorant si tonic.



Numele parfumului: 10: 10 AM In Sicilia
Casa: Kenzo
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Creator: Sohie Labbe



Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, lamaie, mandarina
note de  mijloc: frezie, bujor, frunza de smochin
note finale:vetiver, cedru



Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj redus
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.