Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 decembrie 2013

Pour Elle- Faconnable



Sunt la prima intalnire cu Faconnable si cu creatorul acestui parfum, Gerard Anthony. Pour Elle este un parfum floral fructat care, desi este purtabil, nu reuseste sa se desprinda din banal, fiind greu de memorat olfactiv.
Partea introductiva este citrica, dulce amaruie, destul de placuta. Ulterior parfumul devine moale, blajin si isi dezvolta partea florala. Sunt, insa, flori destul de sterse, lipsite de stralucire, de sub care mai razbate o vreme mirosul de citrice. Daca inceputul este curat, pe parcurs parfumul devine dulce, foarte lenes si liniar pierzandu-si tot mai mult din calitati. Cred ca este nefericita adaugarea heliotropului care, desi nu este mult, imi pare un intrus care deturneaza parfumul de pe linia fresh agreabila, spre un miros confuz si imbacsit, cam prea dulceag si usor pudrat. Nu mi-as dori acest parfum, e prea banal si static. Ar fi un parfum de uz cotidian, de primavara. 

Numele parfumului: Pour Elle
Casa: Faconnable
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2000
Creator: Gerard Anthony
Gen: feminin
Descriere oficiala: mandarina, bujor, frezie, heliotrop, santal

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj redus
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: inalt, cilindric din cristal sablat, cu cateva caneluri verticale pe avers
Evaluare : 5/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.