Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 ianuarie 2014

Aromaterapie cu caloriferul :)




E placut sa ai o ambianta frumos mirositoare in camera. Spray-ul il folosesti cand iti aduci aminte (de obicei dupa curatenie), betigasele aromate arse pe multi ne sufoca si au efect exact pe dos, betigasele de lemn cufundate in lichid parfumat nu dau rezultate satisfacatoare, lampile din ceramica incalzite la lumanare le uiti si te trezesti ca ai anihilat prin fum efectul parfumant.
Ar mai fi aparatele cu baterii  care fasaie la intervale regulate, numai ca sunt scumpe buteliile cu substanta parfumanta si bateriile te lasa cam repede. Cand ai butelie, nu ai baterii. Va dau o idee: asezati uleiul parfumant nediluat intr-un mic recipient din ceramica sau intr-o scoica si puneti-l iarna pe calorifer. Veti avea non stop un miros placut in camera si nu veti avea alta grija decat aceea de a-l umple cand se goleste. Fara fum, fara stres si super ieftin! Chestia functioneaza excelent daca ai microcentrala, daca primesti caldura de la guvern...depinde de generozitatea lui.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.