Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 ianuarie 2014

Fracas ieftin


Poate va ispiteste si un Fracas ieftin. Il gasiti pe Cosset la 402 lei/ 100 ml intr-o caseta care contine si lotiunea de corp la 200 ml.Cam multe ispite parfumate, pacat ca nu avem fabrica de bani :)

2 comentarii:

  1. Oare o sa scapam vreodata de "febra asta a parfumurilor"? Vad pe aoro ca au Petit Fracas la 306 lei. Il vreau mai mult decat pe Fracas. In locul lui Fracas am luat un Madonna/Truth or Dare care mi-a placut mult cand l-am testat si chiar seamana bine cu Fracas si sincer mi se pare mai usor purtabil. Cred ca pe Fracas nici nu as avea ocazie sa il port. Dar Petitul ma tenteaza tare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am vazut ca au Petit Fracas pe Aoro, dar eu nu l-am testat. Fracas cel batran este greu azi de purtat, iar 100 de ml iti ajunge 10 ani. Sincera sa fiu, eu nu am gasit inca ocazia sa-l port. Intr-un spatiu inchis omori lumea cu el. Poate la o petrecere de seara in aer liber ar putea sa mearga, una din aia ca-n filme.Cred ca ar trebui sa-l produca in flacoane mai mici, de 20-30 ml.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.