Pagini

Faceți căutări pe acest blog

31 ianuarie 2014

Terre de Cedre-Acorelle




In lipsa de altceva, mi-am continuat azi investigarea brand-ului Acorelle, proband Terre de Cedre. Parfumul incepe uimitor de bine cu o combinatie citrica verde, proaspata si intepatoare, destul de masculina, dominata de o bergamota realista, dar se inmoaie foarte repede, devenind bland si banal, dovedindu-se a fi, la fel ca si celelalte parfumuri ale brand-ului,  doar un foc de paie.
Cedrul care, spune site-ul oficial, este in proportie de 12,5 %, abia se simte, fiind si acoperit de o dulceata prafoasa. Mi se pare jegmaneala curata sa ceri 30 de euro pentru astfel de parfumuri, fie ele si naturale. Daca este sa iau in serios site-ul official, parfumul ar avea substanta parfumata in proportie de 27,5 %, ceea ce este foarte mult, avand in vedere ca parfumul nu are nici intensitate, nici longevitate mai mult de o ora. Chiar o sa incerc sa fac un parfum cu aceste concentratii, sa vad daca iese chiar asa apa chioara. Dezamagitor!!!

Numele parfumului: Terre de Cedre
Casa: Acorelle
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator: 
Gen: unisex
Descriere oficiala: bergamota, lamaie, cedru

Aprecieri personale
Intensitate: mica
Persistenta: in jur de o ora
Flacon: standardul casei
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.