Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 martie 2014

Dahlia Noir L’Eau-Givenchy


In 2013 a iesit inca un flanker al parfumului Dahlia Noir, L’Eau. Parfumul este unul proaspat si curat, caracterizat prin note verzi si acvatice amestecate cu citrice si neroli. Este mai mult acrisor decat dulce si unii poate ca il vor gasi prea ascutit.
Uneori am impresia ca simt si lacramioara in parfum, parca imi aduce aminte de Diorissimo putin ( cel vechi, nu chimia groaznica de azi), dar nota asta nu este listata. Timid apare si un trandafir, care se zbate sa se faca remarcat din fondul citric. E un parfum luminos, transparent, foarte usor de purtat, anotimpul lui fiind vara. Are un aer tinar si optimist, este un parfum  bun de vacanta, cu miros de Mediterana. Nu e rau, dar e genul care nu prea naste pasiuni. Patchouli ii mai ia din ascutimi si-i dezvolta o latura noua, tandra si romantica. Partea asta mi se pare cea mai reusita, ea transformand parfumul intr-unul feminin, dar combinatia trandafir cu patchouli e deja o cale demult batatorita. Cel mai mult imi place ca este gratios si are un aer destul de natural.

Numele parfumului: Dahlia Noir L’Eau
Casa: Givenchy
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator:  Francois Demachy
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: citruce, neroli
note de mijloc: trandafir
note finale: patchouli, cedru, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj bunicel
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.