Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 martie 2014

Notorius-Ralph Lauren



Numele  parfumului si clipul publicitar te fac sa te astepti la un parfum de diva, glamour si senzual si dai peste un parfum sintetic, banal. Notele oficiale suna bine, dar e greu sa le recunosti in parfum. Totul este confuz, nimic nu este ceea ce ar trebui sa fie.
Incepe moale, cu note verzi si fructate, cu textura cremoasa. E greu sa recunosti vreun fruct anume. Apoi apare asa-zisa ciocolata alba cu un iz acru. Florile ar parea ca sunt, dar nu au vreo legatura cu garoafa sau bujorul. E un fel de simulacru de floare. Nu este niciun ingredient natural in parfum, iar mirosul lui lenes si confuz nu ma mir ca a fost asociat cu o ceremonie funerara. Mie nu mi-ar fi venit ideea asta, dar e greu sa-l asociez cu ceva viu din natura, floare sau fruct. E un parfum care nu are ce sa-ti spuna caci este totalmente sintetic, mi-e si greu sa-l numesc parfum caci nu are nimic decorativ in el. Ar putea fi, eventual, un miros de crema de lustruit mobila, poate de lumanare parfumata, dar nu un parfum. De-a dreptul jalnic! In final are doar mosc si asa-zisa ciocolata alba, cremoasa si putin vanilata, dar nu si gustoasa.

Numele parfumului: Notorius
Casa: Ralph Lauren
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator:  Olivier Gillotin
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: coacaze negre, piper rosu, bergamota
note de mijloc: bujor, garoafa, ciocolata alba
note finale: patchouli, mosc, iris, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.