Pagini

Faceți căutări pe acest blog

4 aprilie 2014

Sacred Wood-By Kilian



Parfumul Sacred Wood, proaspat aparut, face parte din seria Asian Tales, serie de mai mic succes la public, care, insa, se apropie mai mult de natura, avand parfumuri minimaliste.
Lemnul sacru este santalul de Mysore, o varietate de santal  care azi nu se pra mai foloseste in parfumerie caci este pe cale de disparitie si este un arbore protejat. Desigur ca nici Calice Becker nu l-a folosit in acest parfum desi el mai este traficat la sume fabuloase.  In acest parfum se incearca recompunerea mirosului si, in mare parte se si reuseste. Potrivit listei oficiale, parfumul are doua componente : santalul si laptele. Eu lapte nu simt, dar imi pare ca parfumul are putin tarhon. Este un parfum apos, transparent, tonic si balsamic. Nu este urat, dar dragostea mea in materie de santal ramane Santal Majuscule de la Serge Lutens. Mie imi plac parfumurile minimaliste, mai ales cand au ingrediente de buna calitate, daca se poate naturale, asa ca apreciez parfumul, dar parfumul nu va convinge pe multa lume. E un parfum mai mult masculin decat feminin, care te predispune la meditatie. Daca mai sunt barbati poeti pe lumea asta, suflete de artist, firi introvertite, s-ar putea sa li se potriveasca.

Numele parfumului: Sacred Wood
Casa: by Kilian  
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Calice Becker
Gen:  unisex
Descriere oficiala: santal, lapte

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: standardul casei

Evaluare : 7,50/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.