Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 mai 2014

Marab


A aparut  un magazin online  de parfumuri, dublat si de un magazin real, Marab perfumery boutique, situat pe Str. George Enescu, nr. 19 ( colt cu Mendeleev) din Bucuresti (foarte aproape de  Piata Amzei),  care  vinde produse ale unei companii din Dubai, Armaf se numeste. Parfumurile nu prea sunt indexate in baza de date Fragrantica, dar au o prezentare luxoasa si preturi pe masura. Unele , cele mai multe, se invart in jurul a 200 de lei, dar sunt si parfumuri care costa 500-600 de lei. Cu totul altceva decat ceea ce este de vanzare pe Aoro si in alte magazine online care vand produse din lumea araba. Banuiesc ca este un fel de nisa araba. Pe Fragrantica veti gasi indexate  doar parfumurile Oros pour Femme si Oros pour Homme care, insa, sunt inregistrate ca apartinand unui designer de nisa francez numit Oros. Cred ca este o greseala. Oricum, si mie imi este totul necunoscut si nu as vrea sa dezinformez. Unele parfumuri se pot cumpara doar la comanda. Din pacate, acestora le lipsesc si preturile si descrierile, drept pentru care nu stiu cine s-ar putea aventura sa comande un parfum despre care nu stie nimic. Din cate am constatat cel mai mediatizat dintre parfumurile feminine este Oros. pe care chiar vreau sa-l probez. N-am vizitat inca magazinul, dar imi propun sa-l vad cu prima ocazie si sa revin cu alte informatii. Magazinul online livreaza gratuit in Bucuresti si contra unei taxe de 25 de lei in tara. Comenzile care depasesc 500 de lei sunt gratuite si pentru provincie. Din cate am inteles, exista si in Targu Mures un magazin fizic cu acelasi nume. Magazinul nu este tocmai nou (deschiderea oficiala a magazinului din Bucuresti a fost in 3 martie), dar mi-a scapat :)
Parfumurile, uneori cu descrieri mai bune, le puteti gasi si pe Sterlingparfums.


2 comentarii:

  1. Desigur, Amira. Poate saptamana viitoare, poate miercuri dupa ora 14 daca esti libera. Vedem cum avem programul si vorbim pe e-mail.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.