Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 iunie 2014

Cyclades-Lancome




N-am vazut acest parfum prin magazine, dar se gaseste online. Este posibil sa fi fost vandut prin aeroporturi. Parfumul este foarte putin cunoscut, ca atare are foarte putine recenzii.
Nici eu nu l-as fi mirosit vreodata daca nu-mi facea Amira cadou un esantion (Multumesc, Amira!).
Un parfum numit Cyclades nu putea fi decat un parfum lejer, de vara si de vacanta. La inceput este usor verde si amarui, mirosind in principal a bergamota. Florile de portocal sunt  mai greu sesizabile. Cand ajunge in notele de mijloc, se mai indulceste si devine un floral usor si transparent, care miroase a iasomie.Textura lui este prafoasa, usor pudrata. Nu stiu cum miroase leandru, eu nu m-am intalnit niciodata cu leandru mirositor, drept pentru nu stiu sa-l recunosc in parfumu. O fi avand, desi nu-mi pare. Parfumul este liniar si cam banal. Nu simt vanilia din notele finale, note care sunt cam fuserite. Il uiti imediat dupa ce l-ai probat, avand asemanari cu zeci de alte parfumuri de pe piata. Totusi, este purtabil. Banuiesc ca se adreseaza in special segmentului de varsta cuprins intre 15-20 de ani, dar poate fi purtat la orice varsta. Nu stiu cat costa, dar ar trebui sa fie sub 100 de lei/100 ml. Daca depaseste aceasta suma, cred ca pot fi gasite parfumuri de acelasi calibru, poate chiar cu mai multa personalitate, mai ieftine, dar de la branduri cu nume mai putin celebre.

Numele parfumului: Cyclades
Casa: Lancome   
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, neroli
note de mijloc: iasomie, leandru
note finale: mosc, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: intre medie si discret
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 5,50-6 /10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.