Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 august 2014

Chia-Farmacia SS Annunziata




Cred ca as putea deja recunoaste un parfum de la Farmacia SS Annunziata fara mari dificultati. Sunt gurmande, fragile si timide, dulci si vanilate. Variatiuni pe aceeasi tema. Am deja doua in dotare (Clara si 450), asa ca brandul nu mai reuseste sa ma ispiteasca cu niciun parfum.
Chia se situeaza in repertoriul olfactiv obisnuit. Este un gurmand fragil, destul de dulce. Incepe cu migdale dulci si pudrate, care au vag iz citric. Asemanarea lui lui Pink Sugar mi se pare o blasfemie. Intre cele doua parfumuri este o uriasa diferenta de clasa. E un parfum de un roz diluat, adica departe de a fi strident. Migdala se intrepatrunde cu notele ambrate si cu vanilia. De fapt vanilina (ar fi fost frumos sa fie o vanilie pastaioasa, dar nu este). Este un parfum caldut si moale,  gurmand si putin balsamic, cu siaj redus. Nu este rau, dar eu sunt cam plictisita de parfumuri vanilate si dulci. Daca nu ai niciunul in garderoba, s-ar putea sa fie tentant. As sugera probarea mai multor parfumuri de la acelasi brand pentru a alege nuanta olfactiva optima.

Numele parfumului: Chia
Casa: Farmacia SS Annunziata
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: citrice, note florale
note de mijloc: trandafir, portocala, zahar, migdala
note finale: alune de padure, vanilie, ambra, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: destul de delicat, cu siaj redus
Persistenta:
Flacon: standardul casei
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.