Pagini

Faceți căutări pe acest blog

19 august 2014

Sacrifice for Her-Ajmal



Este valabil ce spune toata lumea: seamana destul de bine cu Alien de la Thierry Mugler, mai ales in primele 5 minute cand se percepe doar iasomia.
Eu l-am pus in paralel cu varianta EDP Alien, nu am varianta EDT. Ulterior, insa, incep sa apara diferente. Ajmal este mai putin dens si capata o nuanta putin acrisoara de la Neroli, nota care lipseste la Alien. Neroli ii da transparenta, aer. il face ceva mai usor de purtat si ii confera un aer mai prospat si jucaus. Nu as zice ca ii simt notele acvatice care ii apar in lista oficiala de note, mai degraba as simti note verzi. Ca si Alien este un parfum narcotic si liniar. Dupa 50 de minute, iasomia din Alien primeste o frumoasa nota ambrata care-i da senzualitate si un aer balsamic, nota care ii lipseste lui Sacrifice. Dupa o ora iti dai seama foarte bine de diferenta de calitate dintre original si copie, iar dupa doua ore, in timp ce Alien este in deplinatatea fortelor sale, Sacrifice este o apica vag parfumata. N-as da Alien pentru Sacrifice ca sa fac o economie, mai ales ca este o evidenta diferenta de calitate si performante. Apoi mi se pare imoral sa incurajez plagiatul.


Numele parfumului: Sacrifice for Her
Casa: Ajmal        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2007
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: iasomie, note acvatice
note de mijloc: neroli, vanilie
note finale: mosc, ambra gri

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj bunicel in prima ora
Persistenta: in jur de 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : ma abtin sa evaluez o copie (de obicei, copiatul se pedepseste cu nota 1)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.