Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 octombrie 2014

Desert Falcon-Arabian Oud



Arabian Oud este un brand din Arabia Saudita  care-mi este total necunoscut, Desert Falcon fiind primul lui parfum pe care il testez (multumesc, Amira, pentru esantion !).
Parfumul este dat cand ca unisex, cand ca masculin. Dupa mine, prin majoritatea notelor, este un parfum masculin, dar, fiind nitel gurmand si destul de dulce, poate fi purtat, desigur, si de sexul opus. Parfumul este genul acela de parfum destinat europenilor, adica la jumatatea drumului dintre Europa si Arbia frumos mirositoare, pe care-l promoveaza unele branduri de nisa, Sospiro spre exemplu. Notele oficiale ale parfumului, si de pe Fragrantica si de pe alte site-uri parfumistice, sunt departe de a fi complete. Oudul nu este pomenit nicaieri si este nota dominanta a parfumului. Parfumul are un inceput citric si usor aromatic. Ce da nota aromatica ? E ceva usor camforat, banuiesc ca este salvie. De la inceput se simte si oud-ul care va insoti parfumul pana la final, avand intensitati diferite. Este un oud usor,destinat europenilor. Imediat dupa introducere, apare o nota usor gurmanda, dulce, cu miros de prajitura. Este, cu siguranta, o nota de sinteza. Nota gurmanda este destul de efemera, fiind acoperita de oud. Eu nu simt flori de mar. Parfumul este usor cremos, banuiesc ca din cauza moscului. Partea cea mai mare a parfumului este balsamica, fiind o combinatie de oud si salvie, poate si ceva cedru sau ambroxan. Partea asta este foarte masculina desi este destul de dulce caci mai scoate capul desertul din cand in cand (nu sare insa calul). Nu e rau parfumul, e cam genul agreat azi de barbati.

Numele parfumului: Desert Falcon
Casa: Arabian Oud        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: citrice
note de mijloc: lamai, flori de mar
note finale:  mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta:
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  7/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.