Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 octombrie 2014

Cœur de Fleur-Miller Harirs


Parfumul est un floral-fructat, dens si destul de opulent in prima faza. E dulce, dar si usor amarui. Notele de varf imi dau senzatia de prea plin, de exces de substanta parfumanta desi nu este dificil de purtat.
Dintre fructe pot recunoaste piersica, dintre flori nimic caci nu mai stiu cum miros nici sangele voinicului, nici mimoza. Componentele fructate si cele florale sunt bine mixate, dand un parfum omgen, greu de disecat si de descris. Irisul il simt, dar are un efect ciudat asupra texturii care este cremoasa, dar si putin pudrata, dand un miros generic de make up. El si estompeaza explozia florala, o acopera si o face confuza in notele de mijloc. Pe mine ma plictiseste parfumul si nu l-as cumpara caci este foarte liniar si lenes. Apoi parca nu are contur, e usor imbacsit. Imi da impresia unei femei super cremuite, fardate si parfumate, care a amestecat prea multe mirosuri de produse de ingrijire si cosmeticale. Cu alte cuvinte, parfumul este cam otova. Partea finala este dulce ca mierea  si urata, nu-mi place deloc. Nu are mari performante la longevitate. 

Numele parfumului: Cœur de fleur
Casa: Miller Harris
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2000
Creator:  Lyn Harris
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: sangele voinicului, mimoza
note de mijloc: zmeura, piersica, iris
note finale: vanilie, ambra, iasomie egipteana

Aprecieri personale
Intensitate: opulent initial, ulterior intensitate medie, cu siaj destul de redus
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.