Pagini

Faceți căutări pe acest blog

2 noiembrie 2014

Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise-Bvlgari



Bvulgari o tine cu ceaiurile, precum gaia matul,  la nesfarsit, cred ca este in criza de imaginatie. Combinatia de ceai cu  iasomie, oricat ar fi de reusita  (dar nu e cazul acestui parfum) a fost atat de mult exploatata incat a ajuns sa ma exaspereze.
Parfumul de fata are doar inceputul frumos, o combinatie proaspata, usor amaruie, de grapefruit cu pomelo. Migdale eu nu simt. Numai ca prospetimea se duce repede, parfumul evoluand spre un ceva discret si cremos. Vedeta notelor de mijloc este o iasomie care, cu siguranta, este un produs de sinteza caci nu prea are legatura cu mirosul botanic. In duet cu iasomia evolueaza ceaiul, care da parfumului o nuanta verde. In faza asta, parfumul devine foarte delicat, cu siaj redus (nu bate mai mult de 15-20 cm), destul de caldut. Moscul ii da o textura de-a dreptul uleioasa. Cedrul din notele oficiale cred ca este Iso E super. Nu pot spune ca este urat, poate fi purtat, dar fara prea mult entuziasm. Longevitatea parfumului lasa mult de dorit, chestie tipica multor parfumuri Bvlgari. Cand un parfum este natural sau cand miroase super bine  poti trece cu vederea  acest lucru, dar in parfumul de fata sunt numai substante de sinteza. Nu gasesc vreun motiv care sa ma determine sa-l cumpar.

Numele parfumului: Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise
Casa: Bvulgari     
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator:  Sophie Labbe
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: pomelo, grapefruit, migdala
note de mijloc: veai, iasomie
note finale: cedru, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: fragil, cu siaj redus
Persistenta: in jur de 2-3 ore
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 6/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.