Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 februarie 2015

Carnation-Comme des Garcons




Daca esti un impatimit al garoafei de gradina, Carnation este cel mai bun parfum soliflor pe aceasta tema, mult mai bun decat Dyanthus de la Etro sau Velvet Love de la Dolce&Gabbana.
Incepe cu o garoafa nitel aspra caci are multe cuisoare, dar in cateva minute, pe masura ce intra in evaporare trandafirul, parfumul se catifeleaza frumos, devenind si ceva mai dulce. Este romantic si usor nostalgic, delicat si foarte feminin, drept pentru care ma intreb ce or fi gasit altii unisex in el. Are un rafinament venit din alta epoca, drept pentru care cine asteapta un parfum modern si urban , va fi total dezamagit. Siaj are exact cat ii trebuie ca sa-ti confere o aura frumoasa. Nu stiu, dar e genul de parfum care emana blandete si fericire, parca e facut pentru ingeri. Desi putin cam prea dulce pentru gustul meu, gasesc ca este cea mai frumoasa si realista garoafa de gradina pe care am mirosit-o pana acum. Nu-i lipeste decat o picatura de roua. Desi nu sunt listate, parfumul are in notele finale si niste rasini.L-as purta cu placere intr-o zi mohorata de toamna caci este caldut. Trebuie sa recunosc ca mi l-as dori in garderoba. Singurul lucru care nu-mi place este flaconul industrial, care nu se potriveste absolut de loc cu poezia parfumului, parfum care imi pare venit din alta epoca.

Numele parfumului: Carnation
Casa: Comme des Garcons    
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2001
Creator:  Evelyne Boulanger
Gen:  feminin
Descriere oficiala:garoafa de gradina,trandafir, iasomie, cuisoare, ardei

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: peste 6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  9/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.