Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 februarie 2015

Eau Fraiche-Molinard






Parfumelul asta, ca nu-i pot spune altfel, tre sa-l alint cu diminutive, este exact ce promite numele lui :  o apa proaspata, nitel cam dulce, e drept, care amesteca citrice cu menta. As fi zis ca are si niste verbena exotica in compozitie, dar nu o vad listata. Mirosul este foarte placut, nimic de zis, dar dupa 5 minute ii scade sever intensitatea si ramane un miros aproape imperceptibil de citrice, iar dupa 20-30 de minute dispare si acesta de parca nu ar fi fost. Cred ca este nevoie de jumatate de flacon la o intrebuintare, in care sa faci un fel de baita.
Un hidrolat de menta cu cateva picaturi de ulei esential de citrice cred ca ar da o licoare mai intens parfumata si mai longeviva ce ar putea fi folosita cu succes ca « brume » de corp caci nu are alcool. Vetiver are foarte putin. Poate, daca ar fi fost mai mult, ar fi prelungit putin parfumul, dar cred ca-l facea si mai masculin. Ar nai fi fost si alte solutii: adaugarea niste petigrain sau elemi care sunt mai longevive si care i-ar fi pastrat aerul citric. Concluzia : frumos, tonic, dar mult prea efemer. Unisex.

Numele parfumului: Eau Fraiche
Casa: Molinard  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala: citrice, menta, vetiver

Aprecieri personale
Intensitate: discret, fara siaj
Persistenta: in jur de 30 de minute
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :   4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.