Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 februarie 2015

Fragonard in Romania

ADDA Shop Infinity SRL


De bine de rau, cam toate brandurile europene mai cunoscute au patruns pe piata romaneasca fie prin magazine reale, fie prin magazine online. Fragonard era destul de slab reprezentat, doar printr-un numar redus de produse care se vindeau in magazinul Beautik, cam  piperate la pret, mult mai scumpe decat in magazinul brandului Fragonard din Franta. Mag-parfums.ro este un magazin online care-si propune sa vanda in exclusivitate produse Fragonard.
Nu stiu daca va fi la fel de darnic in cadouri ca si pandantul lui din Franta, dar este bine ca exista. Preturile sunt mult mai mici decat in Beautik si produsele mult mai numeroase. Magazinul nu este prea fatos, fotografiile produselor nu sunt prea bune, uneori sunt neclare sau prea mici. Rubrica de produse din stanga paginii principale este foarte derutanta caci, spre exemplu,  parfumurile, indiferent de concentratie, sunt ascunse in rubrica produselor de ingrijire corporala. Mi se pare si cam exagerata limita inferioara  de 500 de lei pentru transportul  gratuit. Cred ca 300 de lei era o suma mai potrivita, mai ales ca produsele Fragonard sunt destul de ieftine si trebuie sa cumperi cam multe ca sa treci acest prag de 500 de lei. Sa nu uitam ca Yves Rocher acorda transport gratuit pentru cumparaturi la sume de vreo 5 ori mai mici. Deocamdata nu am observat sa aiba vreun program de fidelizare a clientilor si imi pare mult mai prietenos magazinul frantuzesc chiar daca imi percepe 30 de euro pentru transport. Oricum, este un magazin interesant si nu e rau  sa aruncati un ochi in el. Preturile sunt la acelasi nivel cu cele din magazinul online Fragonard.
Magazinul online este dublat de un magazin real, Adda Shop Infinity, situat pe Splaiul Independentei, la nr. 86.
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.