Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 februarie 2015

Tabacco-Odori






Nu mi-a placut absolut deloc Tobacco Vanille de la Tom Ford. Este infiorator de dulce si consider ca este bun doar ca odorizant de ambient. Tabacco de la Odori este un parfum pe aceeasi tema , dar mult mai subtil si elegant, de o finete rara.
Incepe si el cu un tutun de pipa mieros, infuzat cu un strop de portocala amara. In minutele urmatoare dulceata  se diminueaza sensibil. Tutunul se combina cu un vetiver amarui  si o cantitate infima de eucalipt. Si printre tutun si vetiver adie  o vanilie usoara ca un fulg. Amestecul este foarte omogen, iar parfumul este liniar, moale si bland. Desi este catalogat ca unisex,  avand in vedere doza mare de vetiver, cred ca da mai bine pe un barbat decat pe o femeie. Ca sa-ti placa parfumul trebuie sa-ti placa mirosul de tutun uscat si vetiverul. Daca nu-ti plac, este inutil sa-l incerci. Il recomand barbatilor in primul rand. Siajul parfumului este redus, intocmai ca si la parfumul lui Tom Ford, dar parfumul imbraca foarte frumos un barbat matur si elegant.

Numele parfumului: Tabacco
Casa: Odori        
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator:  Enzo Galardi
Gen:  unisex
Descriere oficiala: portocala amara, tamaie, iasomie, vetiver, muschi de stejar, vanilie, tabac, eucalipt

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: destul de longeviv
Flacon: standardul casei, vezi fotografia

Evaluare : 8/10  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.