Pagini

Faceți căutări pe acest blog

29 martie 2015

Carolina Herrera-Carolina Herrera



Banuiesc ca Benaim Carlos a vrut sa creeze un parfum  elegant si feminin. Flaconul parfumului este elegant si luxos, dar parfumul mi se pare un cosmar olfactiv.
Dupa ce mirosi Carolina Herrera, Fracas ti se pare un parfum bland ca un mielusel. Parfumul este un floral foarte dens, greu, plin de flori cu miros tare, care striga toate in gura mare, iar tuberoza vrea sa le acopere. Pe langa tuberoza, se simt narcisa,  zambila si ylang-ylang-ul. O combinatie mieroasa tare. Parfumul are ceva foarte amar, dar nu stiu de la ce vine. Este si cremos si cu o latura animalica foarte pronuntata. Simt si un miros intepator care-mi aduce aminte de vopselele pe baza de ulei si asta mi se pare cel mai deranjant. Sincer, nu inteleg cum de are atatia admiratorii. Cica ar fi fost chiar unul dintre parfumurile preferate ale Angelinei Jolie.  Este foarte opulent, greu de purtat si destul de liniar. Prima ora este foarte dificila, ulterior ar fi mai usor de purtat caci scade sensibil intensitatea tuberozei. Nu prea regasesc in parfum notele lemnoase din lista oficiala.

Numele parfumului: Carolina Herrera
Casa: Carolina Herrera 
Concentratie: EDP
An de aparitie: 1988
Creator: Carlos Benaim
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: flori de portocal, bergamota, note verzi, lemn de trandafir
note de mijloc: iasomie, narcisa, caprifoi, tuberoza, ylang ylang
note finale: cedru, santal, vetiver, ambra, mosc, zibeta

Aprecieri personale
Intensitate: foarte opulent, cu siaj
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.