Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 aprilie 2015

Aventure-Galimard




Un parfum tipic masculin, dominat de citrice (grapefruit) si vetiver. Din primul moment mi-a semanat cu ceva, dar nu prea stiu cu ce caci mi-e greu sa memorez parfumuri masculine. Lumea spune ca ar semana cu Terre d’Hermes, numai ca pe Terre d’Hermes l-am probat cam demult, asa ca nu pot nici confirma, nici infirma.
In prima faza este frumusel si revigorant, ulterior se rotunjeste si se incalzeste putin, pentru ca, spre final, sa capete senzualitate si oarece dulceata de la notele ambrate. Finalul cred ca are exclusiv substante de sinteza.Nu miroase rau, dar imi pare, incepand din notele de mijloc, cam apos, asa ca nu i-ar fi stricat o concentratie mai mare. Desi se pretinde parfum de nisa, nu prea este caci ii lipseste creativitatea. Daca este sa-l compar cu Vetiver de la Fragonard care are note asemanatoare, este  mult mai slabut, drept pentru care cei care cocheteaza cu citricele si vetiverul ar fi bine sa-l probeze si pe al doilea.

Numele parfumului: Aventure
Casa: Galimard   
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  masculin
Descriere oficiala:
note de varf: lemi, piper
note de mijloc: citrice, vetiver
note finale: ambra

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj redus
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  6,50/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.