Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 aprilie 2015

Granada-Memo



Tot miros Granada si nu-mi vine sa cred ca miros un parfum de nisa. De la nisa astepti , totusi, ceva creativ.  Ori parfumul de fata este comercial, folosind cea mai simpla reteta a fericirii : o floricica simpatica+vanilie+boabe de tonka= succes garantat. Granada este un fel de Parfum Prodigieux de la Nuxe, dar mult mai simplu, mai dulce si total lipsit de zvac.
Incepe cu un neroli indesat, greu , dulce si foarte uscat. Este nitel pudrat cu heliotrop, de parca pudra ii lipsea. Nu, era nevoie de niste aer, de o briza care se miste nitel mirosul statut de neroli. Iubesc nota de neroli, dar de data asta nu-mi place nici neroli, nici parfumul. E un neroli care imi miroase cand cam murdar, cand ca asfaltul incins, cand a spirt medicinal si a frizerie. In parfum nu se intampla absolut nimic, atata doar ca parfumul isi pierde treptat din opulenta si dulceata. Parfumul de la Nuxe este mult mai dragalas, adera frumos la piele, este foarte feminin si are un aer exotic. Nu mai spun ca este de vreo 5 ori mai ieftin. Granada este purtabil, fara indoiala, dar e cam greu sa te subjuge.

Numele parfumului: Granada
Casa: Memo       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator:  Alienor Massenet
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, neroli, grenadina
note de mijloc: isomie, heliotrop
note finale: boabe de tonka, vanilie,note lemnoase, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: standardul casei, vezi fotografia
Evaluare :  6/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.