Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 iunie 2015

Amour Le Parfum- Kenzo


Amour Le Parfum a fost lansat in 2008, la 2 ani dupa Amour, un parfum care, cel putin in Romania, are multi fani. Mie Amour nu mi-a spus mare lucru, dar Amour Le Parfum este frumos si ma simt frustrata ca l-am ratat.
Pe Fragrantica.ro parfumul nu are recenzii, drept pentru care cred ca parfumul nici nu a prea ajuns prin magazinele romanesti. Intre timp, se pare ca a fost intrerupt, asa ca sansa de-a ma mai intalni cu el este foarte redusa. Desi este un oriental destul de dulce, imi place caci este subtil, tandru si are ceva magic in el.  Incepe foarte dens si dulce, cu o tamaie foarte speciala, parca amestecata cu un liqueur. Peste doua minute devine mult mai transparent si mai usor, cu o aroma foarte discreta de frangipani. E gratioasa combinatia de frangipani cu tamaie, iar benzoinul din final este cald, moale si senzual, fiind mixat frumos cu vanilia si nota ambrata. Desi destul de discret, este longeviv si imbraca frumos in anotimpurile mai reci.

Numele parfumului: Amour Le Parfum
Casa: Kenzo       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator: 
Gen:  Daphne Bugey
Descriere oficiala:
note de varf: orez, tamaie
note de mijloc: frangipani, patchouli
note finale: ambra, vanilie, benzoin

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  8/10


2 comentarii:

  1. Iubesc Amour Le Parfum din tot sufletul! Nu stiu cum am facut rost de o mostra dar dupa ce l-am testat nu am putut sa imi iau gandul de la el pana nu l-am cumparat. Pentru mine chiar e magic!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca l-ai mai gasit caci nu mai este pe nicaieri. Poate scotoceste Aoro prin depozite si mai gaseste niste flacoane colbaite.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.