Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 iulie 2015

Galimard 1747-Galimard


Nu am sa inteleg niciodata de ce casa Galimard figureaza in categoria brandurilor de nisa pentru ca nu reuseste sa se ridice peste standardele parfumeriei mainstream, ba chiar plagiaza. Parfumul de fata, 1747, vine sa sublinieze prin nume radacinile istorice ale casei, colbul ei fiind un fel de pretinsa garantie de calitate.
Parfumul incepe proeminent, cu o lavanda citrica, proaspata, aerisita, dulceaga, promitand un parfum mai natural decat altele, dar clasic barbatesc. In foarte scurt timp, parfumul isi pierde din dulceata si trece la note lemnoase, dominanta in parfum fiind nota de cedru. Un cedru cam acru si sintetic. Mai frumos este doar santalul din notele finale. Parfumul nu este un parfum de creatie, miroase ca o apa de toaleta mainstream banala, semanand cu zeci de alte parfumuri de pe piata, dar fiind mai scump decat ele. In concluzie, doar pretul parfumului este « alternativ », nu si parfumul. Siajul si persistenta sunt decente.

Numele parfumului: Galimard 1747
Casa: Galimard   
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  masculin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, lamaie, lavanda
note de mijloc: cedru, santal
note finale: mosc, muschi de stejar

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: standardul casei, vezi fotogrfia
Evaluare : 5,50-6/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.