Pagini

Faceți căutări pe acest blog

16 septembrie 2015

So Elixir Bois Sensuel-Yves Rocher

l

Varianta Bois Sensuel este ultimul parfum lansat de Yves Rocher, avand drept creatori pe Olivier Cresp si Marie Salamagne. De la Olivier Cresp era de asteptat un parfum original, dar Bois Sensuel este foarte asemanator, mai ales in partea de inceput, cu un parfum contemporan de succes, La Vie est Belle, fiind un fel de varianta simplificata a acestuia.
Ca si predecesorul sau, este un parfum foarte dulce, care combina irisul cu patchouli si vanilia. Este usor mai moale si mai cremos, mai putin exploziv , cu o concentratie ceva mai mare de patchouli care-i taie din veselie, si-l face mai lemnos si mai senzual. Fara sa-mi placa niciunul dintre cele doua parfumuri caci sunt prea mieroase pentru gustul meu, de ar fi sa aleg intre ele, as alege La Vie est Belle caci este mai luminos si jucaus, mai viu. Bois Sensuel ar fi mai tentant doar ca pret.

Numele parfumului: So Elixir Bois Sensuel
Casa: Yves Rocher        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2015
Creator:  Olivier Cresp, Marie Salamagne
Gen:  feminin
Descriere oficiala: iris, patchouli, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: bunicica
Flacon: vezi fotografia

Evaluare :  7/10 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.