Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 decembrie 2015

L’Amour, la Mode/ Rue St. Honore-Making of Cannes

  
Parfumul L’Amour, la Mode vrea sa ne introduca, si chiar reuseste, in culisele unui fashion show. Mai sunt parfumuri cu miros de make up, dar niciunul atat de simpatic.



Prima impresie este ca plutesti intr-un nor de pudra de foarte buna calitate, cu un miros de trandafir (cu nuanta de violeta), amestecat cu zmeura, cu iz de dulceata, si cu mult piper roz. Initial parfumul este destul de dulce, dar, in timp, se face dulce acrisor, asa ca nu te omoara. Este foarte constant ca miros, atata doar ca isi schimba textura devenind din pudrat mai cremos, pe masura ce intra in evaporare moscul alb. In faza asta iti sugereaza un ruj de buze. La un moment dat se simte o mica nunta de pielarie fina, dar este pasagera. Sfarseste pe miros de mosc alb. Este un parfum foarte feminin, cu siaj bun. Singurul lucru care nu-mi place la el este sfarsitul, moscul alb necombinat cu nimic, eu nefiind o adoratoare a moscului sintetic. Totusi, este un parfum pe care nu mi l-as refuza, mai ales ca nu am nimic de genul asta prin garderoba.



Numele parfumului: L’Amour, la Mode/ Rue St. Honore
Casa: Making of Cannes
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: citrice, bergamota, fructe de padure
note de mijloc: trandafir, note pudrate
note finale: pielarie, mosc alb, vetiver de Haiti
Flacon: standardul casei 

Aprecieri personale
Intensitate: destul de intens, cu siaj bun
Persistenta: 5-6 ore
Evaluare :  8/10




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.