Pagini

Faceți căutări pe acest blog

2 ianuarie 2016

Alhada- Tola



Al Hada este o localitate din vestul Arabiei Saudite, in apropiere de Mecca care, la fel ca si Taif, este cunoscuta datorita culturii de trandafir de Taif, in fapt un soi de Rosa Damascena.

Cum era de asteptat, parfumul este tot o poveste despre roze, la fel de frumos ca o poezie scrisa de Omar Khayyam. Parfumul este tipic parfumeriei arabe, incepand cu un trandafir gratios, mixat cu oud. Trandafirul este foarte bine conturat, proaspat si inrourat, iar oud-ul este bland, fara dificultati de purtare pentru un european. Dulceata este tinuta sub control si nu este nicio clipa opresiva. Cand se mai subtiaza oud-ul, se simt si alte flori din compania trandafirului, in special zambila. Peste flori este o pulbere fina de sofran. Sub infleunta moscului, parfumul devine moale si cremos, iar trandafirul se dilueaza si se disipeaza treptat in mosc. Partea finala a parfumului este o combinatie de santal si mosc, cu miros mai masculin. Parfumul miroase bine si foloseste materii prime de calitate, dar nu reuseste sa se desprinda de obisnuitul parfumeriei traditionale arabe.

Numele parfumului: Alhada
Casa: Tola          
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2015
Creator: Dhaher Bin Dhaher
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, bergamota, lavanda, tagetes, coriandru
note de mijloc: trandafir de Taif, zambila, sofran
note finale: santal, patchouli, muschi de stejar,oud, mosc, vanilie, boabe de tonka
Flacon: standardul casei

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj decent
Persistenta: in jur de 6-7 ore
Evaluare : 8/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.