Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 ianuarie 2016

Ultimate Seduction-LM parfums



LM Parfums cunoaste, fara indoiala, reteta succesului si prin Ultimate Seduction a aruncat pe piata un parfum roz, cu ceva floricele si vanilie. Nimic nou sub soare ! Un fel de la Vie est Belle, ceva mai cremos si mai apilpisit, dar la pret dublu.

Parfumul incepe foarte dulce, cu un miros palid de portocala, dar cu mult piper roz, care-i asigura din start un aer foarte feminin si roz. Inca de la inceput se simte un praf discret de vanilie (vanilina noastra cea de toate zilele). In scurta vreme devine foarte cremos si-si dezvolta o inima florala, miroasind  a trandafir de sinteza si a ceva ionone. Cu siguranta are o cantitate serioasa de mosc cu miros floral, probabil mosc alb, care-i da parfumului moliciune si-i permite producatorului sa faca economie la trandafir. Parfumul nu miroase rau, si-a mai pierdut si din dulceata, acum e dulce-acrisor, dar nu este un parfum prea original si onorabil pentru o casa cu pretentie de casa de nisa. Cu siguranta poate avea lipici la publicul feminin caci este un parfum seductiv. La Vie est Belle imi pare ceva mai tineresc si mai vesel, asta este mai cremos si senzual, putin mai matur. Sfarsitul parfumului este foarte frumos, ambrat si cu iz gurmand destul de pronuntat. Are ceva calitati in plus fata de la Vie est Belle, e mai frumos in partea finala, cu o pralina mai adevarata, si este foarte longeviv.

Numele parfumului: Ultimate Seduction
Casa: LM Parfums        
Concentratie: extract de parfum
An de aparitie: 2014
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: piper roz, portocala, muguri de coacaz
note de mijloc: iris,violeta, trandafir
note finale: patchouli, ambra, cedru, note lemnoasa, pralina
Flacon: standardul casei

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj bunicel
Persistenta: in jur de 12 ore
Evaluare :  7,50-8/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.