Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 februarie 2016

Chariot- Boadicea the Victoriuos



Judecand dupa note, ai crede ca avem de-a face cu un parfum cu oud care iese din tiparul obisnuit, acela care mixeaza de obicei oud-ul cu trandafirul si sofranul. Intr-adevar este nitel mai complex, dar eu nu simt nici macar jumatate din notele listate. Inceputul lui este foarte dulce si fructat, presarat cu sofran. Oudul se simte foarte bine, dar nu este foarte asupritor. In afara de mirosul tipic de coacaza nu ma pot lauda ca as fi surprins alte fructe. Nu pot sa zic ca-mi place inceputul caci este usor infantil, ai impresia, daca faci abstractie de oud, ca mirosi niste bomboane de fructe facute din arome si coloranti sintetici, niste acadele. Parfumul este foarte uscat si caldut. Partea de mijloc a parfumului este tot dulce, dar, parca, mai miloasa. In afara de oud, are un miros generic floral, care este imposibil de defalcat pe note. Finalul are mosc si nelipsita vanilie. In partea de mijloc imi cam seamana cu un parfum mult laudat de la Xerjoff/More Than Words, dar si cu Capriccio de la Sospiro, deci n-as zice ca este prea original. Facand abstractie de partea de inceput, nu miroase rau deloc, dar este cam comercial, titirit, dulce si prea cuminte, facut dupa  tiparul parfumeriei arabe. Nu jinduiesc la el, il prefer pe Capriccio care este mult mai frumos construit, dar sunt sigura ca amatoarele de parfumuri dulci l-ar putea aprecia. El este trecut la parfumuri unisex, dar putini barbati vor putea purta acadeaua asta.

Numele parfumului: 
Casa: Chariot      
Concentratie: Boadicea the Victorious
An de aparitie: 2015
Creator: 
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie,bergamota, mar verde, coacaza, fructe rosii
note de mijloc: tuberoza, neroli, ylang-ylang, iasomie, trandafir, frezie, cardamom, nucsoara, floare de cires
note finale: mosc, wood, vanilie, patchouli, cedru, santal, muschi de stejar, sofran, papirus
Flacon: standardul casei

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj bunicel
Persistenta: destul de longeviv
Evaluare : 7,50/10


Un comentariu:

  1. Un parfum care seamana in partea de mijloc cu More Than Words si pe deasupra este si de la Boadicea? I'm sold! :D Culmea este ca il aveam de mult timp in vizor, m`am zbatut sa fac rost de mostra si am esuat. Sunt tare curioasa de el, notele sunt foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.