Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 februarie 2016

Comandante-Xerjoff



Parfumul ar trebui sa fie unul cu tutun fin, dar eu nu am reusit sa descopar niciun fir de tun in parfumul asta. Inceputul este dulce si foarte fructat, dar are si ceva flori prin el. Absolut totul este sintetic. In partea de mijloc simt ceva floral, usor camforat, care semana cu o lavanda, dar si cu un rozmarin (este si asta o nota de sinteza frecventa in parfumurile masculine), labdanum si o nuanta vanilata si amaruie, care aduce cu boabele de tonka, dar care cred ca este o cumarina. Spre final simt mai ales patchouli, destul de camforat. Nu miroase rau, dar este foarte sintetic si masculin, nu sare mult calitativ peste un mainstream barbatesc. Si olfactiv imi seamana cu ceva din segmentul mainstream, dar nu stiu cu ce. Ca gen imi pare asemantor cu Individuel de la Montblanc. Are o textura moale si cremoasa si este destul de prietenos. Nu prea evolueaza si-l vad ca pe un parfum semnatura caci are personalitate si este longeviv. Isi va gasi admiratori printre barbati, dar ma indoiesc ca il vor purta prea multe femei.

Numele parfumului: Comandante
Casa: Xerjoff      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: 
Gen: unisex
note oficiale: tutun, cedru, note condimentate, note florale, note fructate, patchouli, miere, pilarie, vanilie, cistus labdanum
Flacon: standardul colectei JTC

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj bunicel
Persistenta: longeviv
Evaluare : 7,50-8/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.