Pagini

Faceți căutări pe acest blog

22 mai 2016

Rien-Etat Libre D’Orange


Era sa-i fac lui Rien o recenzie nedreapta, dar, prima data cand l-am mirosit, m-am cam speriat de el. Nu este un ingeras de parfum, iar daca nu-ti place pielea e cam greu sa- l accepti. In afara de piele, mai are o incercare destul de dificila : tamaia. Debutul este sec si dur, un amestec de gudron de mesteacan cu aldehide. Mult gudron care da o piele cam cazona. Aldehidele au meritul de-a face gudronul respirabil caci aereaza parfumul, il fac racoros si-i dau un siaj de exceptie. Imi pare ca simt si o doza consistenta de sofran. Initial parfumul este auster si destul de amar, ulterior capata un dram de dulceata si se simte prin el o usoara adiere florala, dar este aproape insesizabila. Tamaia nu este urata, dar il face intunecat si gotic. Dupa mine, este un parfum total masculin, destul de dificil la purtare si greu de acceptat daca nu esti un mare iubitor al pielariei. Dureaza peste 14 ore, fiind mult mai bland dupa epuizarea primelor 2-3 ore de evolutie. Exclusiv pentru adoratorii pielariei.

Numele parfumului: Rien
Casa: Etat Libre D’Orange      
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2006
Creator: Antoine Lie
Gen: unisex
Note oficiale: aldehide, piele, iris, ambra, patchouli, trandafir, piper negru, chimen, muschi de stejar, labdanum, styrax
Flacon: vezi fotografia

Aprecieri personale
Intensitate: intens, cu siaj foarte bun in primele doua ore
Persistenta: peste 14 ore
Evaluare :  8-8,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.