Pagini

Faceți căutări pe acest blog

19 ianuarie 2012

3 Fleurs- Parfum d'Empire




Creat in 2009, 3 Fleurs , cum simplu ii arata numele, este un floral care combina trei flori simboluri ale iubirii : trandafirul, tuberoza si iasomia. Parfumul, prin opulenta, longevitate si evolutie liniara, se deosebeste de restul parfumurilor create de Marc-Antoine Corticchiato.
Trandafirul este foarte discret, in schimb tuberoza si jasminul sunt de-a dreptul criminale, se concureaza reciproc si dau ceva exploziv si intoxicant. Oarece note de prospetime sunt date de galbanum si de menta, care mai atenueaza din dulceata florilor, dar ambele sunt greu sesizabile. Este un parfum clar feminin, dar care e greu de purtat si poate si de suportat, nu atat de purtator, care se obinuieste primul cu el, cat de cei din jur. Opulenta ii scade treptat, nu risti dureri de cap caci este, totusi, destul de aerisit, dar e ceva care nu-mi place, cred ca e prea frust, Corticchiato m-a obisnuit cu tot felul de subtilitati care aici lipsesc. Apoi parfumul imi pare foarte simplu, un duel intre jasminul egiptean si tuberoza indiana. Ingredientele sunt cu siguranta de cea mai buna calitate. Cred ca ar putea fi purtat de femei frumoase,  curajoase, sigure pe ele, care vor sa atraga atentia si care, desigur, iubesc florile aici in discutie. Sper ca nu vara.



Numele parfumului: 3 Fleurs
Casa: Parfum d’Empire
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator: Marc-Antoine Corticchiato

Categorie olfactiva: floral
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: galbanum, menta, trandafir bulgaresc
note de fond: jasmin de Egipt, tuberoza de India
note finale: mosc, note pudrate



Aprecieri personale
Intensitate: opulent
Persistenta: de lunga durata
Flacon: cel obisnuit, de forma cilindrica, cu eticheta violet
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.