Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 ianuarie 2012

Hypnose Senses- Lancome




Marile companii se pare ca au descoperit secretul succesului : un flacon interesant, o culoare in acord cu moda momentului, niste note de varf incitante si o femeie senzuala care sa faca reclama parfumului. Hypnose Senses, aparut la patru ani dupa prima hipnoza, spre a hipnozita ce a ramas nehipnotizat,  se pare ca are toate ingredientele care sa-l faca vandabil.
Sticla e aceeasi din 2005, dar lichidul este roz, culoarea momentului (e drept mai putin violent decat ar fi putut fi), care promite un elixir senzual, care, musai, are niste fructe prin el. Un model superb, Daria Werbowy, blonda, cu ochi albastri, dantura perfecta, imbracata sumar, cu o voce plina tandrete iti promite ca , folosindu-l, vei deveni super senzuala. Poti sa rezisti ? Esti pe jumatate convinsa, dar mai dai o cautare pe forumurile de parfumuri si constati ca parfumul a facut fericiti multi consumatori, peste tot are  4 sau chiar 5 stele. Daca nu l-ai cumparat, iti vine sa dai fuga la Sephora sau Marionnaud, ce ai mai pe aproape, sa-l cumperi, nu cumva sa scapi un parfum care va deveni istorie (daca vine reformularea ?).
Sa vedem parfumul. Initial este destul de opulent, un compromis intre clasic si modern.  Eu nu simt mandarina din notele de varf si nici caisele pe care le pomenesc unii (la mine miroase altfel caisa), dar simt ceva fructe neprecizabile si ceva care aduce a piper. Dupa scurta vreme, parfumul devine un floral foarte mieros. Are un vag miros de floare dulce, ca cea de tei, dar nu e tei. Banuiesc ca este osmanthus. Trandafirul precizat a fi in notele de mijloc nu-mi pare sa-l simt. Totul e ok maxim o ora, in sensul ca parfumul pare a avea ceva personalitate, dar nu as zice ca e memorabil, este tineresc, feminin. Daca te aranjeaza notele alea pregnante de miere, chiar s-ar putea sa-ti placa. Dupa o ora se destrama poezia, ramane asa... o chestie parfumata, fara coerenta, confuza,  cred ca e chimia, habar n-am, dar numai senzual nu este. Vad ca Octavian Coifan (http://1000fragrances.blogspot.com/2009/06/loreal-and-piracy.html) gaseste Hypnose Senses si destul de asemanator cu Coco Mademoiselle. O fi ! Sincer, n-am verificat caci  nu o am pe Coco. Oricum, e clar ca nu mi se pare o achizitie prea buna. E un parfum comercial dintr-o lista foarte lunga de alte asemenea, care-si asteapta epuizarea de stoc. Am imprumutat de pe Promotor (http://www.promotor.ro/masini-noi/news/masini-roz-lexus-ls-460l-la-costum-roz-7066715) o masina adecvata, fructata.



Numele parfumului: Hipnôse Senses
Casa: Lancôme
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator: Christine Nagel, Ursula Wandel, Nathalie Feisthauer

Evaluare: 2/10



















Categorie olfactiva: chypre-floral
Descriere oficiala:
note de varf: mandarine, piper rosu
note de fond: osmanthus, trandafir, miere
note finale: patchuli, cistus labdanum, boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: medie, vreo 4 ore
Flacon: de forma bitronconica, rasucit, cam greu, altfel destul de elegant
Evaluare: **


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.