Pagini

Faceți căutări pe acest blog

29 ianuarie 2012

Acqua di Colonia- Lorenzo Villoresi


Acqua di Colonia



Este o apa de colonia clasica, de buna calitate , realizata (precizeaza Lorenzo Villoresi) in exclusivitate din uleiuri esentiale naturale. Notele de varf sunt penetrante, foarte proaspete continand citrice, dintre care cea mai frumoasa mi se pare bergamota.
Ulterior se simte lavanda, mult indulcita de  un miros minunat de neroli. Adorabila, delicata si voioasa combinatia ! Te energizeaza de-a dreptul, iti vine a zburda si a canta. Isi mai pierde din dulceata, pe masura ce evolueaza, dar ramane frumoasa si proaspata nesperat de mult timp. Cuisoarele si rozmarinul, sincer, nu le-am simtit, poate am fost sub vraja florilor de portocal. Din pacate, dupa aproximativ 2 ore, parfumul cam dispare, comportandu-se exact ca o apa de colonia. Asta este, frumosul este si greu si scurt ! Dar atat cat este, este foarte placut, ramane sa decideti daca nu e cumva pretul prea mare pentru o apa de colonia.



Casa: Lorenzo Villoresi
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1996
Creator: Lorenzo Villoresi

Gen: unisex
Descriere:
note de varf: lavanda, lamaie, bergamota, portocala, portocala amara, elemi
note de fond: neroli, salvie. cuisoare
note finale: mosc, rozmarin

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: scurta, in jur de 2 ore
Flacon: flaconul obisnuit al casei, fatetat, hexagonal in sectiune, de culoare albastra
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.