Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 februarie 2012

Esencia Femme- Loewe



Casa Loewe, specializata, initial, in produse de marochinarie si prêt-a-porter, face parfumuri din 1972, dar, desi sunt destule parfumuri ale acestui brand in Romania, nu as zice ca este foarte populara nici in Romania, nici in Europa, cu exceptia tarii de bastina, Spania. Esencia Femme a fost lansat in 2002 , fiind semnat de Alberto Morillas si Emilio Valeros. 
Sticla parfumului este cilindrica, usor aplatizata, de culoare rosie, brumata. Busonul are o culoare intermediara, intre argintiu si auriu. Raportul dintre inaltimea busonului si cea a sticlei nu este cel mai bun, busonul e mult prea inalt si sluteste produsul final.
Parfumul este un floral foarte opulent. Candva l-am purtat, dar in prezent nu mai pot sa o fac, imi da dureri de cap infioratoare. In ciuda acestui fapt, e un parfum deosebit in peisajul actual, parfum care aminteste de parfumurile clasice. Notele de varf contin citrice si ghimber, avand o mare densitate, as zice ca sunt de-a dreptul sufocante. Fondul este totalmente floral, mixand foarte bine trandafir, lacramioara si lotus, atat de bine incat iti este foarte greu sa le identifici pe fiecare in parte. Compozitia ramane la fel de opulenta si densa, este destul de dulceaga si putin pudrata. Parfumul este liniar si poate lesne deveni plictisitor, iar intr-un spatiu mic si inchis e de-a dreptul asasin. Parfumul este foarte longeviv si se domoleste doar spre notele finale cand capata o tenta lemnoasa.
E un parfum pasional ca un flamenco si ca Spania toata. E mai mult de seara si de iarna, dar trebuie testata compatibilitatea neaparat. 


Numele parfumului: Esencia Femme
Casa: Loewe
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2002
Creator: Albero Morillas, Emilio Valeros







Categorie olfactiva: floral-lemnos
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf:lamaie, bergamota, grapefruit, ghimber
note de fond: lotus, frunze de violeta, trandafir, lacramioara
note finale: mosc, note lemnoase, vanilie bourbon


Aprecieri personale
Intensitate: opulent
Persistenta: de lunga durata
Flacon: a se vedea descrierea din text
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.